Alegeri prezidenţiale 2014. Imagini inedite pe care candidaţii le-ar vrea uitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale 2014
Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale 2014

Campania pentru alegeri prezidenţiale 2014 a început deja, iar candidaţii au plecat în teritoriu pentru a-şi promova mesajele politice şi pentru a convinge oamenii. Adevărul a strâns imaginile pe care mulţi dintre candidaţi le-ar vrea uitate, posturile lor inedite, o incursiune vizuală în anii acestor politicieni.

Victor Ponta, Elena Udrea, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu sau Kelemen Hunor sunt cei mai importanţi candidaţi în aceste alegeri. Parcursul lor politic este cunoscut şi biografiile lor pot fi citite pe site-ul alegepresedintele.adevarul.ro.

Prim-ministrul Victor Ponta a devenit celebru anul acesta când a fost transportat pe o barcă pneumatică de jandarmi, deşi apa nu depăşea nivelul cizmelor de cauciuc. Dar candidatul PSD la alegeri prezidenţiale 2014 are posturi la fel de amuzante. Le puteţi vedea dând click pe imaginea de mai jos.

Victor Viorel Ponta imagini inedite FOTO gov_ro

Elena Udrea mizează pe mesajul "Bună pentru România" la alegeri prezidenţiale 2014 şi look-ul ei nu este ignorat de către strategii de campanie. În trecut, diva politicii româneşti a croşetat la televizor, a făcut fitness în parc sau s-a afişat pe plajele româneşti. Click pe poză pentru galeria foto cu Elena Udrea.

Elena Udrea imagini inedite FOTO Click

Klaus Iohannit se afişează ca un candidat serios, de sorginte germană, care transmite mesajul lucrului bine făcut la alegeri prezidenţiale 2014. Posturile inedite sunt mai puţine, dar campania electorală e abia la început.

Klaus Iohannis imagini inedite FOTO Mediafax

Monica Macovei e candidatul surpriză la alegeri prezidenţiale 2014, având susţinere mare pe reţelele sociale. De-a lungul anului a fost discretă.

Monica Macovei imagini inedite FOTO Daniel Guta

Călin Popescu Tăriceanu a fost prim-ministru al României, iar acum preşedintele senatului a decis să candideze la alegeri prezidenţiale 2014. Iată mai multe imagini inedite cu el. Click pe poză pentru galeria foto completă.

Călin Popescu Tăriceanu imagini inedite FOTO Mediafax

Fost director al SIE, Teodor Meleşcanu a candidat la alegeri prezidenţiale 2014 foarte târziu. Diplomat de carieră, Meleşcanu speră să fie preşedinte în 2014.

Teodor Meleşcanu imagini inedite FOTO Mediafax

Kelemen Hunor e candidatul UDMR. Are şanse minime la alegeri prezidenţiale 2014, mizând totuşi pe voturile comunităţii maghiare. Procentele sale vor conta în Turul 2.


 

Kelemen Hunor imagini inedite FOTO Mediafax
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite