Un viţel cu trei ochi şi patru nări s-a născut în India şi a stârnit o întreagă frenezie după ce localnicii l-au catalogat drept semn divin | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
viţel cu trei ochi născut în india - foto captura video

O vacă cu trei ochi născută în India a fost numită un „miracol divin” şi o reîncarnare a zeului hindus Shiva a stârnit o frenezie printre localnici, potrivit Daily Star. Cu toate acestea, un veterinar a spus că viţelul care s-a născut cu un ochi în plus pe frunte şi patru nări nu are vreo legătură cu zeul Viswanatha, ci reprezintă o dezvoltare anormală a embrionului.

Unii locuitori ai satului Chhattisgarh din districtul Rajnandgaon din India susţin că viţelul cu trei ochi, care s-a născut pe 14 ianuarie, este o reîncarnare a lui Viswanatha, un zeu cunoscut pentru că are un ochi pe frunte. 

Astfel, un număr mare de oameni s-au înghesuit din satele din apropiere pentru a se închina vacii, crezând că este renaşterea lui Shiva. Oamenii au oferit beţişoare de tămâie, nuci de cocos şi bani, conform obiceiului culturii locale.

Unii spun că momentul naşterii viţelului, care a coincis cu începutul festivalului hindus al recoltării, Makar Sankranti, nu este o coincidenţă, potrivit Daily Star. 

 Deşi un veterinar a încercat să explice că aspectul viţelului are legătură cu o anomalie biologică, localnicii încă consideră că sosirea pe lume a animalului are o semnificaţie religioasă. 

Vorbind cu agenţia de ştiri indiană ANI, săteanul Neelkumar Verma a spus: „Nu am văzut niciodată nicio fiinţă cu trei ochi. Numai Lordul Shiva a avut-o. Este un miracol divin. O întrupare a Domnului însuşi”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite