S-a inventat ciocolata care nu se topeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu noul sortiment de ciocolată, mâinile rămân curate FOTO: Shutterstock
Cu noul sortiment de ciocolată, mâinile rămân curate FOTO: Shutterstock

Laboratorul de cercetare al companiei Cadbury a reuşit să producă un sortiment de ciocolată care rezistă mai bine de trei ore în stare solidă la temperaturi de peste 40 de grade Celsius.

Noul sortiment de ciocolată, creat în laboratorul de cercetare din Bourneville, Marea Britanie, este destinat pieţelor de desfacere din ţările calde, precum Brazilia sau India, au anunţat reprezentanţii Cadbury, companie preluată în 2010 de grupul american Kraft pentru 13,6 miliarde de euro.

Spre deosebire de ciocolata normală, care începe să se topească de la 33 de grade Celsius, ciocolata termorezistentă rămâne solidă chiar şi la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite