Povestea pisicii luate de tsunami şi regăsită după trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suki a ajuns din nou în braţele stăpânilor săi. FOTO telegraph.co.uk
Suki a ajuns din nou în braţele stăpânilor săi. FOTO telegraph.co.uk

O pisică dată dispărută acum trei ani, în timpul tsunamiului din 2011 care a avut loc în Japonia, a reapărut, în mod neaşteptat, în viaţa stăpânilor săi.

Kazuko şi Takeo Yamagishi, stăpânii animalului, credeau că mâţa Suika nu a rezistat dezastrului de la 11 martie 2011, când au petrecut trei luni căutând-o cu speranţa că a supravieţuit.
În mod bizar, casa în care locuiau cei doi a rămas întreagă, dar Suika dispăruse fără urmă.

Totuşi, printr-o alăturare fericită de evenimente, pisica a fost văzută, după trei ani, într-un oraş vecin. Cu ajutorul zgardei pe care Suika încă o purta, autorităţile au reuşit să dea de urma proprietarilor, conform informaţiilor apărute în presa niponă.

Stăpânii s-au bucurat enorm când şi-au revăzut animalul de companie, chiar dacă se consolaseră după dispariţia pisicii, deşi le stătuse alături timp de 12 ani.

„Pe unde ai umblat?“, şi-a întrebat Takeo Yamagishi pisica regăsită, cu prilejul emoţionantei revederi. Fiica celor doi stăpâni, în vârstă de 36 de ani, a izbucnit în lacrimi de bucurie atunci când a aflat că Suika a dovedit că, într-adevăr, are nouă vieţi, scrie „The Telegraph”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite