Metodă anti-copiat: i-au dezbrăcat la examenul de intrare în armată

Metodă anti-copiat: i-au dezbrăcat la examenul de intrare în armată

Candidaţii au completat testele ţinându-le direct pe picioare sau pe jos, sub supravegherea gărzilor în uniforme. FOTO Daily Mail

Pentru a-i împiedica pe candidaţi să copieze, armata indiană le-a ordonat acestora să se dezbrace în lenjerie intimă în timpul examenului de recrutare.

Imaginile făcute publice de publicaţia Indian Express îi înfăţişează pe cei 1.000 de tineri în timpul examenului dat în statul Bihar, stând cu picioarele încrucişate pe un câmp înverzit, la distanţe mari unul de altul. Candidaţii au completat testele ţinându-le direct pe picioare sau pe jos, sub supravegherea gărzilor în uniforme.

Un candidat, al cărui nume nu a fost făcut public, a declarat că nu au avut de ales, chiar dacă instrucţiunile comandanţilor li s-au părut bizare. 

Reprezentanţii armatei din New Delhi au refuzat să comenteze întâmplarea, petrecută la un an după nici mai mult, nici mai puţin de 1.000 de ofiţeri aspiranţi din Bihar au fost arestaţi după ce au plătit alte persoane să dea examenul în locul lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările