Wesley debutează în „iad“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wesley a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a avut parte de o primire fantastică.
Wesley a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a avut parte de o primire fantastică.

Pentru fostul golgheter al Ligii I, Vasluiul e deja istorie!

Wesley a ajuns în Arabia Saudită, acolo unde a avut parte de o primire fantastică. Fanaticii suporteri ai lui Al-Hilal, care pe vremea lui Olăroiu şi Rădoi se duceau la meciuri cu steagul României, l-au aşteptat pe brazilian la aeroportul din Riad, deşi atacantul a ajuns după miezul nopţii. În momentul în care Wesley şi-a făcut apariţia la terminalul „Sosiri", sute de fani l-au asaltat, dorind să-l atingă sau să se fotografieze cu el.

Cum a prins toată pregătirea de vară la Vaslui, Wesley e într-o formă fizică foarte bună. De aceea, el are şanse mari să debuteze mâine la Al-Hilal, în meciul din deplasare cu Hajer, din prima etapă a campionatului.

Pentru început, cel mai mare adversar al lui Wesley nu va fi vreun fotbalist, ci căldura infernală. Luna august va aduce temperaturi de peste 50 de grade Celsius în Arabia Saudită, iar dacă la Riad va fi o căldură uscată, în schimb, în alte oraşe, precum Dammam, umiditatea face aerul irespirabil. De aceea, meciurile se joacă de la ora 22.00, când afară sunt „doar" 40 - 45 grade Celsius.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite