VIDEO „Profeţiile“ lui Gigi Becali: ce a spus după Steaua - Chelsea şi ce s-a întâmplat joi seară: „Ei nu o să ne dea niciodată două goluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor s-a umplut, din nou, de penibil. După victoria din meciul tur, el a făcut o serie de declaraţii prin care i-a luat peste picior pe Terry, Mata şi Hazard, adică exact jucătorii care au contribuit decisiv, în retur, la eliminarea Stelei din Liga Europa.

Gigi Becali a avut o reacţie necontrolată, după ce Steaua a învins Chelsea, la Bucureşti, scor 1-0. În loc să aibă un discurs echilibrat, având în vedere că victoria a fost una la limită, iar, în general, în competiţiile europene, oficialii echipelor nu-şi iau peste picior adversarii, Gigi Becali i-a ironizat pe cei de la Chelsea.

Iată ce a spus latifundiarul după partida de pe „Arena Naţională“:

- Dumnezeu a demonstrat că nu banii contează. Dacă vrea Hristos poţi învinge pe oricine. Dumnezeu le-a arătat că e Împăratul lumii. Acum trebuie să merg la Muntele Athos.

- Chelsea nu e echipă care să ne dea nouă două goluri în retur. Ei n-au viteză.

- Terry nu mai ştia unde îi e căciula, era distrus. Pe Lampard nici nu l-am văzut, Hazard s-a hazardat, l-a ţinut Râpă de nici n-a mişcat. Mata s-a „matizat“.

- La ora asta în Liga Europa nu ne poate bate nimeni, poate în Liga Campionilor, Real, Barcelona...În rest ţaca-ţaca, îi tocăm pe toţi.

Ce s-a întâmplat joi seară?

- S-a văzut că banii contează, având în vedere că fotbaliştii de milioane de euro ai lui Chelsea au întors rezultatul. Gigi Becali n-a fost la meci, ci la Muntele Athos, iar Dumnezeu i-a arătat că nu e bine să fii arogant.

- Chelsea a avut viteză. Într-adevăr, n-a fost o echipă care să dea două goluri Stelei. Englezii au dat trei goluri.

- Terry n-a fost distrus, ci a distrus speranţele Stelei la o calificare magnifică, readucând Chelsea în joc cu golul său. Hazard nu s-a mai hazardat şi i-a dat pasa decisivă lui Torres pentru golul de 3-1. Iar Mata a înscris şi el, în prima repriză.

- S-a văzut că Steaua poate pierde în Liga Europa. Nu poate „toca“ orice adversar, ci poate fi „tocat“ şi de Chelsea.

VEZI GOLURILE MECIULUI CHELSEA - STEAUA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite