VIDEO Probleme pentru antrenorii români din străinătate. Lucescu a pierdut acasă, Contra în deplasare, Dan Petrescu joacă azi cu sabia deasupra capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul a început prost pentru antrenorii români care pregătesc echipe de club în străinătate şi poate continua la fel.

Mircea Lucescu a fost învins acasă cu scorul de 2-0, de echipa Dnepr Dnepropetrovsk, într-un meci din etapa a 19-a a campionatului Ucrainei. Golurile au fost marcate de Fedeţki (45) şi Matheus (83), dar Şahtior Doneţk este în continuare lider în campionatul Ucrainei, cu 41 de puncte.

 În Spania, Getafae, pregătită de Cosmin Contra, la care Ciprian Marica a jucat 90 de minute,  a pierdut pe terenul celor de la Atletico Bilbao, cu 1-0, printr-un supergol marcat de Susaeta. Getafe a ajuns la numai un punct de ultimul loc retrogradabil şi va avea parte de un final de campionat infernal.

 Astăzi, intră în focuri Dan Petrescu. Dinamo Moscova întîlneşte acasă pe Rubin Kazan, iar presa rusă anunţă că un eşec i-ar putea fi fatal tehnicianului român, deşi acesta a făcut minuni pe banca moscoviţilor, aducând echipa pe locul patru, la doar două puncte de poziţia a doua a clasamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite