VIDEO Cel mai mare blat din istorie? Un arbitru a cerut repetarea unui penalty până când jucătorul a reuşit să marcheze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre DC United şi Portland Timbers, din campionatul de fotbal al Statelor Unite, se putea termina prost pentru un tuşier, deoarece acesta a cerut repetarea unui penalty până când jucătorul lui Portland a reulit să marcheze.

Penalty-ul a fost bătut de trei ori, deoarece arbitrului de margine i s-a părut că portarul nu stă pe linia porţii şi jucătorii au intrat în suprafaţa de pedeapsă înainte ca jucătorul Kenny Cooper, de la Portland, să lovească mingea.

Cei de la DC United au protestat îndelung atât în momentul în care a fost acordată lovitura de la 11 metri, cât şi la fiecare repertare a penalty-ului. Cel mai vehement a fost Bill Hamid, portarul celor de la DC, care a primit şi un cartonaş galben.

Hamid a reuşit să pareze primele două lovituri de pedeapsă, bătute de Cooper, iar cea de-a treia încercare i-a aparţinut căpitanului lui Portland, Jack Jewsbury, care a şi marcat.

În momentul în care s-a dictat penalty DC United conducea cu 1-0, iar norocul arbitrului a fost că scorul înregistrat de tabela de marcaj la finalul meciului a fost 3-2 pentru DC, el riscând să fie luat la rost de jucători şi la sfârşitul celor 90 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite