VIDEO Fotbalul mondial a mai pierdut o legendă. Ballack s-a retras de tot din joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ballack a spus Adio fotbalului
Ballack a spus Adio fotbalului

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a avut Germania vreodată, mijlocaşul de 36 de ani evoluând de 98 de ori pentru naţionala "panzerelor".

Ballack, fost jucător la Chemnitzer, Kaiserslautern, LEverkrusen, Bayern Munchen, Chelsea şi din nou Leverkrusen, a decis să pună defintiv ghetele în cui. El oricum nu mai jucase de un an de zile, din cauza unei accidentări grave la genunchi. Ballack şi-a organizat ieri retragerea printr-un meci de gală, la care au participat multe vedete. De o parte a stat echipa sa, condusă de pe bancă de Rudi Voller şi în care au jucat:Frings,Buhler, Glöckner, Hamann, Hertzsch, Jancker, Kirsten, Klose, Marschall, Mertesacker, Neuendorf, Neuville, Salihamidzic, Schneider, Michael Schumacher, Schurrle, Sam, Tetzner, Wörns şi, Adler.

 De cealaltaă parte a fost echipa vedetelor, pregătită de Jose Mourinho, la care au jucat:Weidenfeller, Lehmann, Adebayor, Berbatov, Emerson,R. Carvalho, Essien, Matthäus, Malouda, Lahm, Nedved, Kuka, Shevscenko, Mahdavikia şi Drogba. Echipa lui Ballack a învins cu 4-3, dar 50.000 de oameni au aplaudat la scenă, pe stadionul din Leipzig, ultima reprezentaţie a starului german.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite