VIDEO Cele mai frumoase momente de la Cupa Mondială de rugby, de la cererea în căsătorie a lui Surugiu la Maradona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Surugiu îi cere  mâna iubitei sale
Florin Surugiu îi cere  mâna iubitei sale

Video: Cupa Mondială la rugby din Anglia a avut deja parte de momente inedite, haioase, frumoase şi spectaculoase.

20 de echipe au luat startul Cupei Mondiale de rugby, care se apropie cu paşi de repezi de finalul fazei grupelor. Asta înseamnă că doar opt naţionale vor mai rămâne în luptă pentru trofeul Webb Ellis. Acestea se şi cunosc, în proporţie însemnată: Ţara Galilorşi Australia din Grupa A, Scoţia şi Africa de Sud din Grupa B, Noua Zeelandă şi Argentina din Grupa C, Irlanda şi Franţa din Grupa D.

După două eşecuri scontate, în faţa Franţei şi Irlandei, pentru România a sosit momentul adevărului la Cupa Mondială de Rugby. Stejarii şi-au propus să bată Canada şi Italia, iar primul obstacol de depăşit e naţionala Frunzei de Arţar.
Având ca obiectiv câştigarea a două partide în Grupa D, „stejarii” se află în faţa “semifinalei”, după cum au prefaţat chiar ei meciul de marţi contra Canadei, urmând ca un succes să-i trimită în “finala” cu Italia de duminică. Ar fi cu adevărat o performanţă uriaşă pentru România, mai ales că două victorii la Cupa Mondială din acest an te califică automat la turneul final de peste patru ani din Japonia.

Rezultate şi program de la CM

Până la încheierea grupelor, vă propunem o trecere în revistă a celor mai frumoase momente de la Cupa Mondială de rugby.A fost mai întâi o victorie nemapomenită a Japoniei în faţa Africii de Sud, cu un eseu marcat la ultima fază a jocului.

 Haka neozeelandeză a fost din nou aşteptată cu sufletul la gură.

 Cererea în căsătorie a lui Florin Surugiu, după meciul dintre Irlanda şi România, un moment emoţionant şi apreciat.

Un jucător canadian încearcă să tragă cu urechea la tactica francezilor.

 Iar victoria Argentinei cu Tonga a fost salutată din tribune şi de la vestiare de Diego Armando Maradona.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite