VIDEO: Arbitrul SINUCIGAŞ explică de ce şi-a tăiat venele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Babak Rafati
Babak Rafati

În luna noiembrie a anului trecut, un meci din Bundesliga, Koln - Mainz, a fost amânat întrucât centralul a fost găsit într-o cadă plină de sânge! El a fost salvat, iar acum a vorbit, în premieră, despre ce l-a îndemnat să recurgă la un gest extrem.

Iranian de origine, Babak Rafati a arbitrat şase ani în Bundesliga, conducând la centru 84 de partide din prima ligă din Germania. Mai mult, el s-a aflat pe lista FIFA între 2008 şi 2011.

Angajat la o bancă, având şi o carieră sportivă strălucită, Rafati părea să aibă o viaţă perfectă. Tocmai de aceea, gestul său, acela de a-şi tăia venele înaintea unui meci pe care ar fi trebuit să-l arbitreze a şocat lumea fotbalului.

„Eram într-o situaţie disperată"

Spre norocul lui, Rafati a fost găsit de asistenţii săi, într-o cadă plină de sânge, în camera sa de hotel, iar medicii au reuşit să-i salveze viaţa.

Acum, la aproape jumătate de an distanţă de la acel episod incredibil, Rafati a vorbit pentru ediţia on-line a publicaţiei „Bild".

„Am fost tratat pentru depresie într-un spital de lângă oraşul Hanovra. Sunt sănătos din nou, dar nu mă voi întoarce la arbitraj", a declarat Rafati.

El a dezvăluit de ce a avut o tentativă de sinucidere: „Eram într-o situaţie disperată, fără speranţă. Am avut mare noroc că am scăpat cu viaţă. Sunt foarte bucuros că am supravieţuit".

Ce va face de acum încolo?

Rafati, care şi acum primeşte îngrijiri din partea unui specialist în tratarea celor care au suferit de depresie, va merge într-o vacanţă de trei săptămâni în Asia. El se va căsători cu prietena lui în acest an şi ar putea reveni la banca unde lucra înainte de incidentul de anul trecut.

CLICK PENTRU A VEDEA IMAGINI CU BABAK RAFATI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite