VIDEO Bucur ne aduce bucuria calificării la Mondiale? Atacantul lui Kuban a reuşit o „dublă“ spectaculoasă în Rusia. Ce a făcut Marica în Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigel Bucur
Gigel Bucur

Victor Piţurcă a primit o lovitură aflând că nu-l va putea folosi pe Mihai Pintilii în meciurile cu Grecia. În schimb, selecţionerul se poate consola cu faptul că atacanţii săi au început să marcheze pe bandă.

Bogdan Stancu a fost decisiv pentru Genclerbirligi în victoria cu Elazigspor, în weekend, în prima ligă din Turcia. Vârful preferat al lui Piţurcă a înscris în minutul 84, aducând victoria formaţiei sale, scor 2-1.

Luni seară, Gigel Bucur, un alt atacant chemat cu regularitate de selecţioner la naţională a reuşit şi el să înscrie pentru echipa sa, Kuban Krasnodar. La fel ca Stancu, fostul fotbalist al Sportului a fost omul decisiv în victoria pe care Kuban a obţinut-o, acasă, cu Anji, scor 2-0. Bucur a marcat ambele goluri, în minutele 14 şi 41, ajungând la cota patru în actuala ediţie de campionat.

VEZI GOLURILE LUI BUCUR CU ANJI

Marica, şters şi învins 

Dacă Stancu şi Bucur traversează o formă bună, nu la fel se poate spune despre Ciprian Marica. La el încă se vede faptul că abia s-a transferat la Getafe, după o lungă perioadă în care n-a avut club. 

Luni seară, Marica a bifat a doua sa apariţie în tricoul celor de la Getafe, fiind introdus pe teren în minutul 59 al meciului cu Athletic Bilbao, atunci când oaspeţii conduceau cu 1-0. Românul n-a reuşit egalarea, a fost mai degrabă şters, iar Getafe a pierdut primul meci, acasă, în actuala ediţie de campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite