Un wrestler a murit în ring după ce s-a prăbuşit în timpul luptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silver King

Un luptător profesionist de wrestling şi actor a murit după ce s-a prăbuşit în timpul unui meci la Teatrul Roundhouse din Londra.

Cesar Barron, cunoscut sub numele de Silver King, a devenit vedetă în Mexic, ţara sa natală, şi avut un rol alături de actorul de comedie Jack Black în filmul Nacho Libre din 2005.

Wrestler mexican în vârstă de 51 de ani participa sâmbătă seară la o luptă la Roundhouse, când s-a prăbuşit pe ring, cel mai probabil din cauza unui atac de cord, potrivit presei locale.

În imaginile din timpul luptei se poate vedea cum Silver King îşi loveşte adversarul, pe Juventud Guerrera, din săritură, şi se prăbuşesc amândoi la podea. Silver Kong se ridică în genunchi deasupra adversarului, apoi se sprijină în mâini şi se întinde din nou. Are mai multe tentative de a se ridica de la pământ, clătinându-se vizibil şi rămânând apoi inconştient. Din acel moment, durează minute bune până când cei din jur îşi dau seama că ceva nu este în regulă, timp în care Juvi sărbătoreşte victoria. 

captura

„Părea că face parte din spectacol iniţial, dar el tot nu se ridica. Apoi echipa medicală a urcat în ring, iar publicul a fost evacuat“, a povestit unul dintre spectatori. 

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat fără succes să-l resusciteze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite