Un coşmar greu de descris în cuvinte: Avionul fotbalistului tocmai cumpărat de Cardiff a dispărut deasupra Canalului Mânecii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emiliano Sala
Emiliano Sala

Sezonul groaznic al celor de la Cardiff, locul 18 din 20 în Premier League, retrogradabil, tocmai s-a transformat într-un dezastru complet.

Formaţia engleză l-a achiziţionat pe atacantul argentinian, Emiliano Sala (28 de ani), de la Nantes pentru o sumă-record în istoria clubului: 17 milioane de euro. 

Aproape sigur însă, fostul coechipier al lui Tătăruşanu la Nantes, al 6-lea marcator din Ligue 1 în acest moment, nu va debuta la Cardiff. Asta deoarece, avionul privat al preşedintelui clubului Cardiff, care a decolat, luni noaptea, de pe aeroportul Nantes-Atlantique, pentru a-l duce pe Sala la Cardiff a dispărut de pe radar, la 20 de minute după decolare, deasupra Canalului Mânecii! 

Deşi e căutat de autorităţile franceze de atunci, aeronava „The Piper Malibu“ n-a fost găsită, iar John Fitzgerald, şef al agenţiei aeriene din Insulele Canalului a dat verdictul crunt: „Nu cred că mai sunt în viaţă cei care au fost la bordul avionului“. Pe lângă Sala, în aeronavă se afla doar pilotul, iar condiţiile meteo erau extrem de dificile în momentul decolării, după cum a informat presa franceză.

„Suntem foarte îngrijoraţi după ce am aflat de avionul care a pierdut legătura cu radarul. Aşteptăm mai multe informaţii, dar suntem extrem de preocupaţi de siguranţa lui Emiliano Sala“ a declarat preşedintele clubului Cardiff, Mehmet Dalman.

12 goluri în 19 meciuri a marcat Emiliano Sala pentru Nantes în actuala ediţie de campionat. El mai evoluase, de-a lungul carierei, la Caen, Bordeaux, Niort şi Orleans.   
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite