Tragedie. Un fotbalist de 20 de ani a fost asasinat în faţa propriei locuinţe: „L-au confundat“

Tragedie. Un fotbalist de 20 de ani a fost asasinat în faţa propriei locuinţe: „L-au confundat“

Edwin Espinoza. Foto: Twitter

Un fotbalist ecuadorian de doar 20 de ani, Edwin Espinoza, legitimat la Guayaquil City FC din ţara natală, a fost asasinat în faţa propriei case şi lăsat într-o baltă de sânge.

Tânărul sportiv a fost vicitima unui atac armat, iar reprezentanţii clubului au făcut o mărturisire infernală, anunţând că moartea lui Espinoza a survenit ca urmare a unei confuzii, acesta nefiind ţinta vizată.
 
„Espinoza a fost un jucător de fotbal tânăr, corect, foarte respectuos şi educat, cu o mare perspectivă la Guayaquil City. Îl cunosc de la 12 ani, de când a ajuns la club. Din câte am aflat, l-au confundat cu altcineva”, a declarat Carlos Franco, directorul sportiv al clubului de primă ligă la care evolua Espinoza, citat de gsp.ro.
 
Ecuador este în acest moment o ţară îngenunchiată de noul coronavirus. Deşi nu au fost raportate decât puţin peste 300 de decese, sistemul medical este în colaps în faţa celor peste 7000 de cazuri de infectare descoperite, iar oamenii mor şi sunt abandonaţi pe străzi, imaginile ca din timpul unui război fiind reale - aşa cum a confirmat fotbalistul Leandro Varga.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările