Telex din lumea sportului: iranienii au scris istorie la Stockholm şi o mare onoare pentru echipa HCM Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe „Friends Arena“, naţionala Suediei s-a confruntat cu o situaţie incredibilă într-un meci care a marcat un moment special pentru doi jucători. În altă ordine de idei, fetele de la HCM au primit veşti bune de la Federaţia Europeană.

Meci istoric la Stockholm - Suedia a înfruntat Iranul într-un amical pe „Friends Arena“. În premieră, gazdele au avut mai puţini suporteri acasă, doar 12.000 din cei 33.773 de spectatori fiind suedezi. Partida a fost una specială pentru doi jucători. Ibrahimovici a contribuit cu un gol şi o pasă de gol la victoria cu 3-1 a Suediei, devenind şi al 10-lea cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei (103 selecţii şi 54 de goluri). Marcatorul perşilor, Javad Nekounam, şi-a anunţat retragerea de la prima reprezentativă după 151 de selecţii.

HCM, şase oameni în All-Star Team - Federaţia Europeană a nominalizat şase oameni de la HCM Baia Mare pentru echipa stelelor Ligii Campionilor. Valentina Elisei-Ardean (cea mai bună extremă stânga), Alexandra Do Nascimento (cea mai bună extremă dreapta), Gabriella Szucs (cea mai bună apărătoare), Lois Abbingh şi Eliza Buceschi (cea mai bună tânără jucătoare) şi Tone Tiselj (cel mai bun antrenor) pot fi votaţi de fani pe site-ul ehfcl.com. Cristina Neagu de la Buducnost e nominalizată şi ea pentru categoria de cel mai bun inter stânga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite