Telex din lumea sportului: Gloria Buzău, echipa acuzată de blaturi pentru pariuri, a oferit prima reacţie după ancheta FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Viorel
Ion Viorel

Tehnicianul Ion Viorel e printre cei vizaţi de Departamentul de Integritate din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, însă susţine că, de fapt, acuzele sunt nefondate.

„Am dar afară şase boschetari“ - Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că, în curând, vom afla rezultatele anchetei privind implicarea celor de la Gloria Buzău în aranjarea unor meciuri pentru pariuri. Ancheta federaţiei s-ar baza pe mărturiile obţinute din partea unor foşti jucători ai Gloriei. Antrenorul Viorel Ion a comentat această situaţie la Sport Total FM: „În vară, noi am dat afară şase boschetari nenorociţi, cu probleme, care au avut conturi la pariuri, iar FRF se foloseşte de ei pentru a lupta împotriva noastră“.

Victorie Dinamo, eşec CSM - Reprezentantele României în Cupa EHF la handbal masculin au parte de rezultate diametral opuse. Dinamo a învins, în ultima etapă, Aalborg, scor 28-25, într-o partidă jucată la Buzău. CSM Bucureşti a pierdut, în deplasare, în Suedia, în faţa celor de la Ystads IF, scor 28-29. În grupa A, Dinamo, pregătită de Eliodor Voica, e pe 2 cu două victorii, un egal şi o înfrângere. În grupa D, CSM ocupă ultima poziţie, având două remize şi două eşecuri. Primele două clasate din fiecare serie ajung în sferturi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite