Telex din lumea sportului: Gâlcă are şanse mari să fie păstrat la Espanyol. De ce depinde. Dinamo, eşec dureros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Tehnicianul român a fost la un pas de a fi demis, de mai multe ori, însă acum poate gândi la rămânerea sa pe banca catalanilor.

Gâlcă speră la prelungire - Espanyol s-a impus în faţa celor de la Athletic Bilbao (locul 6). Oaspeţii au condus cu 1-0, însă formaţia din Barcelona a revenit şi s-a impus cu 2-1. Victoria a ridicat Espanyol pe locul 12 (35 de puncte), la şapte puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă. Trupa pregătită de Gâlcă e la un punct de locul 10, care e decisiv pentru viitorul românului. „Dacă termină în primele zece, i se prelungeşte automat contractul un sezon“, a dezvăluit Dani Sanchez Llibre, fost preşedinte al catalanilor.

Eşec dramatic pentru Dinamo - Liderul ligii naţionale la handbal masculin a câştigat, incredibil, meciul din Spania cu Fraikin BM. Granollers, după ce, la un moment dat, ibericii au condus şi cu zece goluri. Duminică însă, la Bucureşti, norocul n-a mai ţinut cu „câini“. Echipa pregătită de Eliodor Voica a pierdut cu Granollers, scor 26-27, irosind două atacuri în ultimele secunde! Dinamo a căzut pe locul 3 în grupa ei din Cupa EHF şi trebuie să învingă, în Germania, SC Magdeburg, la 27 martie, pentru a se califica în următoarea fază. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite