Telex fotbalistic: când putem asista la primul meci pe „Arena Naţională“, după cinci luni şi unde se vede naţionala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca o ironie a sorţii, Pandurii a fost echipa care a „închis“ stadionul şi tot formaţia pregătită de Edward Iordănescu poate fi implicată într-o partidă care va readuce publicul în tribune.

Vor pe „Arena Naţională“ cu Pandurii - Cel mai modern stadion al ţării n-a mai găzduit un meci de fotbal de la 25 octombrie 2015, atunci când Steaua a remizat cu Pandurii, scor 1-1, în etapa a 15-a a Ligii I. Acum, „Arena Naţională“ poate fi redeschisă tot cu o partidă a gorjenilor. „Ne dorim să jucăm acolo meciul cu Pandurii. Acum sunt oamenii de la club la federaţie şi aşteptăm un răspuns. Suntem încrezători“, a spus antrenorul roş-albilor, Mircea Rednic. Partida Dinamo – Pandurii e programată pentru, duminică, de la ora 20.30.

Amicalele se văd pe TVR şi Dolce - România a programat până acum trei partide de verificare, înainte de Euro 2016, iar federaţia urmează să mai găsească trei adversare pentru datele de 22, 26 şi 29 mai. Până atunci, s-a stabilit ca TVR şi Dolce Sport vor televiza amicalele cu Lituania (23 martie, ora 20.00), Spania (27 martie, ora 21.45) şi Georgia (3 iunie). Primul amical se va disputa, la Giurgiu, testul cu Spania va fi pe „Cluj Arena“, iar ora şi locul disputării ultimului amical vor fi anunţate ulterior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite