Tecău şi Rojer, calificaţi în sferturile de dublu la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tecău şi Rojer. FOTO AP
Tecău şi Rojer. FOTO AP

Perechea formată din sportivii Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Cincinnati.

Tecău şi Rojer au învins în turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 11-9, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia) după un meci dificil. În decisiv, Tecău şi partenerul său au fost egalaţi la 9 după conduseseră cu 8-4, fiind aproape de a pierde o partidă pe care au dominat-o în mare măsură.

În următoarea rundă, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 6. Această pereche a trecut în runda a doua a competiţiei cuplul Klassen/Ram.

Tecău şi Rojer vor primi pentru performanţa de până acum un premiu de 28.530 de dolari şi 180 de puncte în clasamentul de dublu. 

Anterior, Florin Mergea Mergea şi Rohan Bopanna au câştigat, după super tiebreak, cu 1-6, 7-6 (5), 13-11, în faţa cuplului francez Nicolas Mahut/Pierre-Hugues Herbert, după o oră şi 29 de minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite