Steaua stă pe un butoi de pulbere. Războiul Gigi Becali – Anamaria Prodan face victime colaterale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Un conflict mocnit riscă să arunce în aer armonia din Ghencea, mai ales că, printre cei implicaţi, se află patronul echipei şi soţia antrenorului. Deocamdată, un jucător plăteşte pentru această situaţie.

Steaua întâlneşte, vineri seară (ora 20.30 / Look TV), FC Basel în cel de al doilea amical din stagiul spaniol. Partida va marca debutul lui Rafael Cruz în tricoul roş-albaştrilor, fundaşul dreapta adus din Brazilia pentru a acoperi punctul nevralgic al echipei în vederea „dublei“ cu Ajax.

Fotbalistul de 27 de ani e pus sub o presiune uriaşă de Gigi Becali, fără să fi jucat nici măcar un minut în tricoul roş-albaştrilor. Prezentat ca o certitudine de Mihai Stoica şi de Laurenţiu Reghecampf, Cruz e „în probe“ pentru patronul Stelei. „Până nu-l văd 30 de minute în amicalul cu Basel, nu va semna niciun contract. Nici n-a făcut vizita medicală. Deci, încă un motiv pentru care nu poate semna cu noi“, a decretat Becali. 

„Adevărul“ explică de ce latifundiarul face tot posibilul pentru a-l goni pe Rafael Cruz.

Preferă soluţia verilor

Această situaţie tensionată în care Gigi se contrazice cu Meme şi cu „Reghe“ e cauzată de o luptă în culise între Anamaria Prodan şi Victor şi Giovanni Becali. Verii patronului Stelei i-au reproşat acestuia că, în ultima perioadă, la echipă au sosit numai fotbalişti pe filiera Anamariei Prodan. Inclusiv Rafael Cruz are legături cu soţia tehnicianului Stelei. 

Din dorinţa de a-şi satisface rudele, Gigi face tot posibilul să-l gonească pe Cruz, pentru a lua un fundaş dreapta prin intermediul lui Victor şi Giovanni. De altfel, latifundiarul a şi pronunţat un nume, Ivan Bandalovski, care i-a fost propus de verii săi, care au legături strânse cu ŢSKA Sofia. 

Anamaria Prodan nu e impresar de Steaua. Dacă vrea să înţeleagă, bine, dacă nu, asta e. Gigi Becali patron Steaua   Nu cred că fraţii Becali i-au spus lui Gigi să nu mai facă afaceri cu jucătorii mei. Ei sunt oricum prea puternici, sunt cei mai buni, au foarte multe relaţii. Anamaria Prodan impresar FIFA  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite