Steaua, Petrolul şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din cupele europene. Roş-albaştrii, deplasare în Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul UEFA de la Nyon, în Elveţia, Steaua, Petrolul şi CFR Cluj şi-au aflat luni adversarele din primele tururi preliminare ale Ligii Campionilor şi Ligii Europa. Steaua se va deplasa în Norvegia, CFR întâlneşte o echipă din Serbia, iar Petrolul dă peste câştigătoarea dublei din primul tur preliminar dintre Sioni Bolnisi şi Flamurtari.

UPDATE TURUL II PRELIMINAR LIGA EUROPA

Petrolul - Sioni Bolnisi (Georgia) sau Flamurtari (Albania). 

Cele două vor juca în turul I preliminar al Ligii Europa, iar Petrolul va întâlni câştigătoarea dublei.

Meciul tur se dispută la Ploieşti.

CFR Cluj - Jagodina (Serbia)

Primul meci la Cluj, pe 17 iulie, returul în deplasare, o săptămână mai târziu. 

Sârbii au încehait campionatul pe locul 3, cu 48 de puncte, la distanţă uriaşă de Steaua Roşie (72 de puncte) şi Partizan (71). 


UPDATE De la ora 15.30 va avea loc şi tragerea la sorţi a turului II preliminar al Ligii Europa, unde vor intra în competiţie Petrolul şi CFR Cluj.

LIGA CAMPIONILOR, TURUL II PRELIMINAR: Strømsgodset IF (Norvegia) - Steaua (România)

Roş-albaştrii vor evolua în deplasare, în primul meci, pe 15/16 iulie, iar returul îl vor juca pe teren propriu, pe 22/23 iulie.


UPDATE Steaua îşi va afla prima adversara din turul II preliminar al Ligii Campionilor. Tragerea va începe la ora 13.00, după care se va hotărî ţintarul pentru tururile preliminare din Europa League. Rămâneţi pe www.adevarul.ro pentru a urmări tragerea la sorţi de la Nyon, Elveţia.


La tragerea la sorţi de luni vor participa trei dintre cele patru echipe româneşti angrenate în cupele europene. Astfel, Steaua va şti echipa cu care va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, iar Petrolul şi CFR Cluj vor afla cu cine se vor duela în turul doi preliminar al Europa League. Astra, a patra echipă ce va juca în cupele europene (câştigătoare a Cupei României), va intra în competiţie abia în turul trei preliminar al Ligii Europa.

Primul tur al Ligii Campionilor va avea loc pe 1/2 iulie, iar returul e programat pe 8/9 iulie. Turul doi preliminar, în care intră şi Steaua, va avea loc pe 15/16 iulie, iar returul pe 22/23.

La tragerea pentru tururile preliminare din Europa League, emoţii vor avea Petrolul şi CFR Cluj, care vor debuta în turul doi preliminar al competiţiei. Primul tur preliminar al Europa League este programat pe 3 iulie, respectiv 10 iulie (returul), iar meciurile din turul doi preliminar se vor disputa pe 17 şi 24 iulie.

Este de menţionat că atât Steaua, cât şi Petrolul şi CFR Cluj vor fi capi de serie la tragerea la sorţi care va avea loc luni la sediul UEFA de la Nyon.

Cu cine poate juca Steaua în turul II preliminar al Ligii Campionilor:

steaua tragere la sorti liga campionilor

* echipe care vor juca în turul II preliminar dacă trec de turul I. Echipele situate în coloana din stânga vor avea ca adversar o echipă situată în coloana din dreapta

Cu cine pot juca Petrolul şi CFR Cluj în turul II preliminar al Europa League:

image

* echipe care vor juca în turul II preliminar dacă trec de turul I. Echipele situate în coloana din stânga vor avea ca adversar o echipă situată în coloana din dreapta

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite