Steaua face totul public: document cu suma exactă aflată în conturile clubului. Becali a mai avut de transmis şi un mesaj pentru Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica şi-au pus în cap gloriile Stelei, în ultima perioadă. FOTO: Răzvan Păsărică
Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica şi-au pus în cap gloriile Stelei, în ultima perioadă. FOTO: Răzvan Păsărică

În ultimele zile au apărut informaţii că roş-albaştrii au probleme financiare şi că Gigi Becali ar fi retras bani din conturile Stelei. Pe site-ul oficial al Stelei a fost publicat un extras de cont cu situaţia exactă a banilor de care dispune echipa.

 „Având în vedere că, în ciuda comunicatului de presă de miercurea trecută, discuţiile acuzatoare referitoare la situaţia financiară a clubului nostru au continuat, am decis, pentru o informare corectă, să publicăm ultimul extras de cont al SC FC Steaua Bucureşti SA“, sună mesajul publicat pe site-ul oficial al Stelei, ilustrat cu documentul respectiv. 

Potrivit acestuia, în contul de valută al Stelei se află 8.017.084 de euro, iar în cel de lei sunt 4.544.763 de lei. În total, suma depăşeşte cu puţin 9 milioane de euro

extras cont Steaua

Miercurea trecută, Steaua anunţase, tot prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial că în conturile clubului se află aproximativ 10 milioane de euro, dar şi că vor mai fi încasate, în perioada următoare, alte 20 de milioane de euro, din participarea în Liga Campionilor, drepturi TV, vânzări de bilete, etc.

În cadrul aceluiaşi comunicat privind situaţia exactă a banilor din conturile clubului este postat şi un mesaj transmis de Gigi Becali către Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf: “Deşi nu îi poate obliga, Gigi Becali îi roagă pe aceştia să fie mai smeriţi şi mai umili, lăsând trufia şi mândria la o parte, pentru binele echipei şi pentru asigurarea condiţiilor optime marilor performanţe”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite