Răspuns pentru Dragomir. Din închisoare, Becali a anunţat situaţia financiară a Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali i-a transmis lui Dragomir că Steaua n-are probleme financiare. FOTO: Răzvan Păsărică
Becali i-a transmis lui Dragomir că Steaua n-are probleme financiare. FOTO: Răzvan Păsărică

Dumitru Dragomir i-a alarmat pe fanii Stelei, după ce-a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa patronată de Gigi Becali nu mai are bani în conturi.

Răspunsul către Dragomir a venit prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial al echipei, steauafc.com.

„Aflat în detenţie la Penitenciarul Jilava, George Becali a făcut un apel la FC Steaua pentru a transmite răspunsul său la afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, conform căruia clubul nostru nu mai deţine lichidităţi în conturi. Acesta îi informează pe preşedintele LPF şi pe toţi suporterii Stelei că în conturile clubului nostru se află aproximativ 10 milioane de euro, urmând ca, în perioada următoare, să se adauge alte 20 de milioane de euro, bani care vor proveni din drepturile de participare în UEFA Champions League, drepturile de televizare din Liga 1, market-pool UEFA Champions League, parcursul echipei în competiţiile europene, vânzări de bilete, transferuri etc. “, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al Stelei. 

„Am înţeles şi eu că nu mai au bani, aşa am citit în presă. Cică nu au plătit nici ratele la jucători“, a spus marţi, Dumitru Dragomir.

Presa sportivă anunţase la începutul săptămânii că Becali ar fi avut probleme financiare, după ce n-a mai finalizat nicio afacere din momentul în care a intrat la închisoare.

Din această cauză, finanţatorul stelist ar fi retras din conturile echipei suma de 15 milioane de euro, bani veniţi în primul rând din transferurile lui Chiricheş şi Rusescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite