Soţia unui fotbalist a murit pe loc într-un grav accident rutier. Tânăra iubea viteza VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viktoria Danchenko

Viktoria Danchenko, soţia fotbalistului Oleg Danchenko a murit pe loc în urma unui accident tragic, petrecut în Odessa, din cauza vitezei excesive, potrivit Daily Star. Viktoria era cunoscută pentru faptul că îi plăcea să apese pedala de acceleraţie.

Viktoria Danchenko, în vârstă de 27 de ani era un model ucrainean şi era căsătorită din iulie 2020 cu celebrul fotbalist Oleg Danchenko, care a trecut şi pe la Shakhtar Donetsk. 

Viktoria conducea maşina soţului său, un Mercedes, care a intrat într-o KIA Cerato, iar apoi s-a lovit şi de un camion. Femeia a murit pe loc, iar autorităţile s-au chinuit să îi scoată corpul dintre fiarele maşinii, care a fost distrusă complet, conform sport.ro. 

Viktoria era influencer, iar apropiaţii o cunoşteau ca fiind o iubitoare a vitezei. Aceasta se filma des în timp ce se afla la volan, conducând cu viteză peste limitele admise. 

Pe internet au apărut şi filmări de la locul accidentului, din care se vede cât de grav a fost acesta, maşina fiind avariată complet. În clipul postat pe internet există şi filmările făcute de-a lungul timpului de model la volan, în care se vedea că era dependentă de adrenalină şi viteză. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite