Sorin Socol a redevenit căpitan al „Stejarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La meciul cu Fiji, echipa României l-a avut din nou, după o pauză de doi ani, în postura de căpitan, pe Sorin Socol. Absent de la meciul cu Italia A, de la Piacenza (6-33), a evoluat în echipa Europei -, bucureşteanul crede că partida de anul viitor, din Rusia, va fi crucială pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011.

Socol a subliniat faptul că în faţa unei echipe din Top 10, cum este cea a insulelor Fiji, echipa României a reuşit să facă o primă repriză foarte bună.

"Am întâlnit un adversar foarte bun. Am arătat că ne-am respectat bazele noastre. Jocul de cucerire a balonului, grămada, agresivitatea în apărare. E bine că au revenit la naţională o mare parte a jucătorilor de valoare şi că am reuşit să arătăm că formăm o echipă, că suntem capabili să ridicăm capul după o bătaie cum a fost cea din Italia".

Căpitanul „stejarilor" este conştient că în joc apar frecvent scăderi, mai ales în repriza a doua. Sorin Socol rămâne optimist în ceea ce priveşte preliminariile Cupei Mondiale. „Antrenorul Serge Lairle ne-a spus înaintea partidei cu Fiji să jucăm ca şi cum am întâlni Rusia.

Ceea ce ne-a făcut să fim mai competitivi. Pentru noi, cel mai important meci va fi în Rusia", a concluzionat rugbystul care a fost ales cel mai bun jucător la CM de juniori din 1996.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite