Slobozia a învins Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la CSM Unirea Slobozia au reuşit să se impună la o diferenţă de opt goluri în faţa echipei Rapid II Bucureşti.

Elevele profesorului Marian Simion au fost cele care au deschis scorul, la numai 30 de secunde după fluierul de start al partidei. Slobozencele au dominat prima repriză, conducând permanet meciul la diferenţă de câteva goluri. Sala de sport din Complexul Municipal „1 Mai“  fost arhiplină, publicul ovaţionând în numeroase rânduri fetele  de la Unirea.

Revanşa.
În această etapă, handbalistele şi-au luat revanşa după înfrângerea de la Ploieşti. La pauză, scorul a fost de 19 la 11 pentru Slobozia. Rapidistele au jucat cu Simona Gogârlă, componentă a lotului naţional de handbal feminin, care este şi antrenorul echipei şi, în ciuda acestui atu, au pierdut la o diferenţă de opt goluri.
În repriza secundă, handbalistele de la CSM Unirea au condus permanent pe tabela de marcaj, la final păstrând acelaşi avantaj de opt goluri, ca şi în prima repriză.
Scor final: 32 – 24 pentru Slobozia. Fetele de la CSM Unirea vor face juca joi, în deplasare, la Ploieşti, cu echipa HC Activ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite