Slab să fii, noroc să ai: S-a aflat salariul pe care îl va avea Gabi Enache în Rusia. Jucătorul a plecat la noua echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fotbalist pe care Gigi Becali n-a dorit să-l mai vadă nici măcar pe banca de rezerve a celor de la FCSB a prins un contract extraordinar în străinătate.

Gabi Enache şi-a încheiat conturile cu vicecampioana României într-un moment în care nu mai era dorit la club.

Mijlocaşul de 27 de ani a mărturisit că n-ar fi acceptat, totuşi, rezilierea contractului, dacă agentul Anamaria Prodan nu i-ar fi prezentat o alternativă mult mai avantajoasă. Despre soţia lui Laurenţiu Reghecampf se pot spune multe, însă, cel puţin în cazul lui Enache, ea şi-a făcut treaba cu brio.

Astfel, imediat după ce s-a înţeles cu cei de la FCSB în privinţa plecării, Enache a ajuns la un acord cu Rubin Kazan, ocupanta locului 12 din 16 în prima ligă din Rusia. Şi nu în orice condiţie, ci cu un salariu extraordinar: 45.000 de euro pe lună!

Enache a plecat, astăzi, spre Rusia şi, potrivit Digi Sport, l-a „înţepat“ pe Gigi Becali, înainte de decolare.

Ce a spus?

*Am văzut că pe unii copii din echipă îi afectează foarte tare ce spune Gigi Becali. Eu spun că un jucător profesionist nu trebuie să bage în seamă, să treacă peste critici, şi să-şi vadă de jocul pe care îl practică.

*Steaua trebuie să aibă grijă şi să vadă ce a greşit în meciurile cu CFR Cluj şi să nu mai facă aceleaşi greşeli. 

*Toate echipele din play-off sunt foarte puternice. Mă uitam de la cei de la Iaşi. Au echipă bună şi nu e uşor să joci cu ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite