Simona Halep la US Open: jurnaliştii italieni o ridică în slăvi înaintea meciului cu Pennetta din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Italienii au două jucătoare în semifinalele de la US Open. Ambele pornesc însă cu şansa a doua. Serena Williams (1 WTA) o va înfrunta pe Roberta Vinci (43 WTA), în timp ce Simona Halep (2 WTA) se va duela cu Flavia Pennetta (26 WTA).

Simona Halep a fost criticată şi ironizată la televiziunea americană, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă ea se bucură de un respect deosebit din partea jurnaliştilor italieni.

Românca o va înfrunta pe Flavia Pennetta, iar „Adevărul“ a anunţat aici cum a fost reprogramat meciul.

În aşteptarea duelului, italienii au prefaţat această confruntare, după cum a relatat Digi Sport.

„Pennetta şi Vinci în semifinale. Pentru Pennetta urmează Simona Halep, cap de serie numărul 2. Ar fi nevoie de încă un miracol“, au scris cei de la intelligonews.it.

Specialistul pe tenis al site-ului italian, SuperNews, a ridicat-o în slăvi pe constănţeanca de 23 de ani.

„Ar trebui să vorbesc despre Simona Halep, care încă o dată a ajuns în semifinalele unui Grand Slam după ce a făcut un meci mare cu o jucătoare extraordinară, cum e Vika Azarenka. Ar trebui să descriu reuşita româncei de pe locul 2 WTA, care poate de fiecare dată să dea cursul unui meci, uneori şi cu probleme fizice.

A fost capabilă să găsească lovitura câştigătoare după două ore de joc şi după o întrerupere cauzată de ploaie. Ar trebui să vorbesc despre al treilea set perfect cu care Simona a doborât rezistenţa sportivei din Belarus. Dar cum să fac toate acestea când Flavia Pennetta a ajuns din nou în semifinalele US Open?

Acum în semifinale urmează Simona Halep, pe care în 2013 Pennetta a învins-o în două seturi. Să se repete povestea? Nici ploaia, nici oboseala, nici căldura şi nici Azarenka nu au oprit-o pe Simona Halep în sferturi“, au scris italienii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite