Simona Halep, mesaj răspicat în Parlament: „Nu cer pentru mine!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a luat cuvântul în Parlamentul României
Simona Halep a luat cuvântul în Parlamentul României

Simona Halep a mers, miercuri, în Parlamentul României, alături de Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo pentru a le cere politicienilor mai mulţi bani pentru sport.

„Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generaţie, care are nevoie de infrastructură. La noi în ţară nu prea există aşa ceva. Avem nevoie de o sală, unde să se joace meciurile pentru România, pentru echipa de Fed Cup. Sunt mulţi copii care au nevoie de susţinere. Vorbesc din punctul meu de vedere, sportul nostru e un sport scump şi nu poate fi susţinut aşa mult de familii. Chiar fac apel pentru această cauză, să se facă o infrastructură, să se facă un system. Şi federaţia noastră nu este normal să nu fie în rând cu celelalte. Tenisul românesc a avut multe rezultate în ultimii ani şi mai ales în trecut.

Am avut numărul unu mondial la băieţi, am avut la fete. Este chiar păcat de talentul nostru românesc să nu se facă nimic şi să nu progresăm. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli şi să se facă ceva pentru noile generaţii. Este mare nevoie“, a transmis Simona Halep în Parlament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite