Sharapova, o ameninţare pentru Halep: „E oricând o adversară letală!“. Cine stă între Simona şi un trofeu Grand Slam

Sharapova, o ameninţare pentru Halep: „E oricând o adversară letală!“. Cine stă între Simona şi un trofeu Grand Slam

Maria Sharapova

Simona Halep a avansat până în semifinalele turneului de la Stuttgart şi a câştigat titlul la Madrid, semn că în acest an poate da lovitura la Roland Garros.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep poate cuceri primul Grand Slam din carieră, mai ales într-o perioadă în care Serena Williams lipseşte din circuitul feminin.

De această părere a fost şi Cristian Tudor Popescu într-o analiză făcută pentru postul Digi 24.

Ce a spus?

*Sharapova e oricând o adversară letală. Acum, încă nu e suficient de dezgheţată, după ce a stat mult timp pe tuşă, dar, după părerea mea, Sharapova poate să se apropie de nivelul ei de joc pe care îl ştim. E adevărat că, probabil, va trebui să joace calificări la Roland Garros pentru că nu va primi wild-card. Pentru că n-a câştigat turneul de la Stuttgart şi nici la Madrid, nu va ajunge pe tabloul principal din oficiu, fără să mai fie nevoie de calificări. Deci, va fi, totuşi, un adversar. 

*De asemenea, Wozniacki e o jucătoare foarte în formă în acest an. Serena Williams însă lipseşte şi pentru toate jucătoarele asta e o mare ocazie. 

*De asemenea, mi se pare că Eugenie Bouchard e pe cale să-şi recâştige nivelul cu care a ajuns în semifinale la Wimbledon acum mai bine de doi ani. La Madrid, a arătat că s-a trezit din lunga ei noapte de doi ani şi ceva. 

*Totuşi, în clipa de faţă, n-are importanţă adversara pentru Simona, cât timp nu e Serena Williams. Serena Williams e de pe altă planetă. Dar ea nu e aici. Iar atunci, Simona poate să joace cu oricine, având în vedere psihicul pe care îl are. E, din nou, mangusta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările