Serena şi-a anunţat decizia: Ce va face după încă un Grand Slam dezamăgitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena

La scurt timp după ce proba masculină l-a pierdut pe Roger Federer, şi tabloul feminin a rămas fără încă un nume important.

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a cedat, în optimi, în duelul cu Elena Rybakina (Kazahstan, 21 de ani, 22 WTA): 3-6, 5-7.

Imediat, au început, din nou, speculaţiile privind o posibilă retragere din activitate pentru marea campioană cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares. Doar că Serena a spulberat repede aceste zvonuri, anunţând că va ataca sezonul de iarbă. Ceea ce înseamnă că Williams va juca la Wimbledon 2021 (28 iunie - 11 iulie). Acolo, Serena e finalista ultimei ediţii, cea din 2019, când a fost învinsă de Simona Halep. Anul trecut, turneul de la All-England Club nu s-a organizat din cauza pandemiei.

„Mă voi duce acasă şi mă voi recupera, după Paris. Mă voi regrupa, iar apoi voi începe direct pregătirea pentru Londra. Trebuie să ajung acolo devreme pentru carantină, deci, da, voi ajunge, în curând, în Anglia“, a anunţat Serena Williams, potrivit Eurosport.

7 trofee are Serena Williams la Wimbledon, ultimul câştigat în 2016.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite