Selecţionerul Olandei, Louis Van Gaal: „Sunt mândru de Xavi şi de Iniesta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Gaal, alături de Van Persiei. FOTO: Reuters
Van Gaal, alături de Van Persiei. FOTO: Reuters

Selecţionerul Olandei, Louis Van Gaal, care după încheierea Mondialului din Brazilia va trece pe banca lui Manchester United, a vorbit despre jucătorii pe care i-a promovat de-a lungul carierei, dar şi despre situaţia medicală a principalii „guri de foc“ din avanposturile batavilor, Van Persie.

Fost antrenor la Barcelona, Van Gaal n-a uitat de aportul pe care l-a avut în dezvoltarea unor mari talente ale catalanilor. 

Olandezul a promovat mai mulţi jucători în prima echipă a Barcelonei, care ulterior au ajuns adevărate simboluri ale clubului catalan. 

„Sunt mândru nu numai de Xavi şi Iniesta, dar şi de Puyol şi Valdes, care sunt însă accidentaţi şi nu pot juca la Mondiale. Sunt mândru, dar cred că putem rezista împotriva acestor mijlocaşi creativi, la un meci direct, deşi va fi dificil“, a declarat Van Gall. 

Selecţionerul Olandei e sigur că atacantul Van Persiei, pe care-l va avea după Mondiale sub comandă la Manchester United, va fi în formă maximă, deşi a avut ceva probleme medicale în ultima parte a sezonului. 

„Nu e încă la 100%, dar mai avem aproape două săptămâni până la primul meci. A revenit după o accidentare, dar cred că va fi la cote maxime în competiţie“, a mai spus Van Gaal. 

Citeşte şi 

Manchester United l-a numit oficial pe Louis van Gaal în funcţia de antrenor: olandezul are un CV fabulos

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite