Schimbare de ultimă oră în lotul României la Europeanul de handbal. Pe cine va miza selecţionerul Ambros Martin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mezina lotului României are şansa de a debuta la un turneu final de senioare. Pentru meciul de foc cu Germania din această seară, ora 19:00, selecţionerul Martin Ambros a optat pentru Anca Polocoşer, în locul Mădălinei Zamfirescu.

Ambele jucătoare au evoluat în lotul B al României la Trofeul Carpaţi, desfăşurat la finalul lunii noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, remarcându-se în Victoria contra Rusiei (scor 25-24). Anca Polocoşer, 21 de ani, este legitimată la Minaur Baia Mare, având în palmares medalia de bronz cucerită în 2016 la Campionatul Mondial de Tineret, desfăşurat în Rusia. Din echipa care în urmă cu doi ani cucerea bronzul mondial la tineret făceau parte şi Iulia Dumanska şi Cristina Laslo, prezente acum în lotul României pentru Europeanul de senioare din Franţa.

Astfel, pentru partida cu Germania, din Grupa D, transmisă în direct de TVR, selecţionerul Martin Ambros va miza pe următorul lot: Denisa Dedu, Iulia Dumanska – portari; Aneta Udriştoiu, Melinda Geiger, Eliza Buceschi (desemnată MVP-ul meciului cu Cehia), Cristina Neagu, Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Valentina Ardean-Elisei, Crina Pintea, Cristina Florică, Daniela Raţiu, Raluca Băcăoanu, Anca Polocoşer, Laura Chiper, Ana Maria Dragut.

România şi Germania s-au întâlnit ultima oară acum doi ani, la Campionatul European din Suedia, tricolorele câştigând atunci meciul pentru locurile 5-6, cu scorul de 23-22.

În Grupa D, România mai are de jucat miercuri, 5 decembrie, de la ora 22, cu Norvegia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite