Scenariu teribil pentru Răzvan Burleanu: „Va face puşcărie“. Adrian Mititelu a pus DNA pe urmele şefului FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul finanţator al Universităţii Craiova a dezvăluit că preşedintele federaţiei a comis o serie de nereguli pentru care riscă să fie condamnat la închisoare.

Cei mai mulţi suporteri ai naţionalei au sărbătorit plecarea lui Victor Piţurcă la Al-Ittihad, însă Adrian Mititelu, un procesoman de profesie, a reuşit să găsească un motiv de scandal şi în această mutare.

„Am depus o plângere la DNA şi am reclamat modul în care Burleanu i-a reziliat contractul lui Victor Piţurcă. E necurată acea reziliere. Va face puşcărie. Chiar dacă a fost sau n-a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv, tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro. E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus, eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar n-am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru. N-am fost chemat la DNA, n-am mai multe informaţii“, a afirmat Mititelu la sport.ro.

El reclamă faptul că Piţurcă a fost lăsat să plece la arabi, fără ca FRF să primească despăgubiri de 500.000 de euro din partea selecţionerului pentru rezilierea contractului înainte de termen, aşa cum era stipulată o clauză în înţelgerea dintre părţi.

Cum a reacţionat Burleanu?

Prezent, marţi, în studioul Digi Sport, preşedintele FRF a admis că DNA anchetează despărţirea lui Piţurcă de prima reprezentativă. Totuşi, el a explicat de ce această mutare a fost una perfect legală.

„Am semnat un act adiţional, înaintea meciului cu Ungaria, astfel încât fiecare dintre părţi putea să denunţe unilateral contractul. Doream să-mi iau acele pârghii ca să nu mai plătim clauza. Prin aceasta îl puteam da afară fără să mai trebuiască să îi plătim clauza şi salariile“, a afirmat Burleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite