Scandalul „Regina dramelor“ are acum şi o variantă masculină. Marius Copil, protagonist principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Copil, locul 83 ATP şi favorit 6, a fost eliminat, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Surbiton,  după un meci care a durat două ore şi 51 de minute.

Copil a fost învins de britanicul Daniel Evans, numărul 80 ATP şi cap de serie 4, scor 7-6 (3), 6-7 (4), 6-4, dar după meci s-a vorbit mai mult de scandalul iscat între cei doi sportivi în setul decisiv

La 1-0 şi 40-15 pentru Copil şi cu britanicul la serviciu,  Evans a cerut un medical time-out. Furios, românul s-a întors către public şi a început să vocifereze „Dramă, dramă, dramă, este mereu o dramă cu tipul ăsta.  Este o regină a dramelor“

Evans a reluat partida, a salvat break-ul şi chiar a câştigat meciul, la finalul întâlnirii fiind gratulat de român cu o strângere de mână de faţadă. Mai mult, imediat după ce au dat mâna, românul i-a întors adversarului său spatele.

După meci, Daniel Evans a părut că toarnă şi mai mult gaz peste foc. Britanicul le-a povestis jurnaliştilor că nu a mimat accidentarea şi că s-a gândit să abandoneze meciul, dar a fost întărâtat de atitudinea lui Copil.„ A fost foarte supărat pentru momentul în care am cerut intervenţia medicală, dar toţi cei care mă cunosc ştiu că nu sunt genul care să mimeze o accidentare. Chiar mă gândeam să abandonez meciul, dar văicărelile lui m-au deterrninat să nu o fac. A pierdut meciul când a început să vorbească“, a declarat Evans.

Evans şi Copil au mai avut un meci cu scântei în urmă cu 3 ani. Românul s-a impus atunci în două seturi, dar britanicul a primit trei avertismente pentru limbaj licenţios şi a fost penalizat inclusiv cu pierderea unui punct şi a unui game. Între aprilie 2017 şi aprilie 2018, Evans a fost suspendat pentru consum de cocaină.

În luna martie, un episod identic a avut loc în circuitul femin, când Angelique Kerber a avut o reacţie similară în timpul înfrângerii suferite în faţa Biancăi Andreescu, căreia i-a transmis că este tot o „drama queen”:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite