Virginia Ruzici: "Simona a avut o revenire extraordinară, şi-a regăsit luciditatea şi dorinţa de a câştiga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virginia Ruzici, FOTO arhivă Adevărul
Virginia Ruzici, FOTO arhivă Adevărul

Singura câştigătoare din România a unui Grand Slam, Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei Halep, a declarat că aceasta a avut o revenirea extraordinară după întreruperea cauzată de ploaie la meciul cu Azarenka, subliniind că jucătoarea şi-a regăsit luciditatea şi dorinţa de a câştiga.

"Simona a avut o revenire extraordinară după întreruperea cu ploaia, şi-a dat în sfârşit drumul la picioare, la braţ, la minte, şi-a regăsit luciditatea şi dorinţa absolută de a câştiga.Toată echipa a facut maximum pentru ca ea să fie astăzi într-o stare mentală perfectă", a declarat Ruzici.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

Partida a durat două ore şi 40 minute şi la capătul ei Halep a reuşit a treia calificare în penultimul act al unui Grand Slam, după Roland Garros şi Wimbledon, ambele în 2014, şi a 45-a victorie în 2015. Meciul a fost întrerupt aproximativ 75 de minute în setul decisiv, din cauza ploii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite