Reus nu va juca la Cupa Mondială, dar a decis unde va evolua în sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Borussiei Dortmund au anunţat că germanul Marco Reus, care nu va juca la Cupa Mondială din cauza unei accidentări, va îmbrăca şi în sezonul viitor tricoul echipei lui Jurgen Kloop.

În contextul apariţiei în presa internaţională a unor informaţii privind transferul lui Reus de la Borussia Dortmund la Barcelona, managerul echipei germane, Michael Zorc, a declarat că Reus nu este de vânzare, în ciuda ofertei pe care catalanii au făcut-o pe numele mijlocaşului german, de 35 de milioane de euro.

"În primul rând, Marco Reus a spus că va juca sezonul viitor la Dortmund. În al doilea rând, o ofertă ar fi inutilă, deoarece nu intenţionăm să îl lăsăm pe Marco să plece", a spus Zorc, citat de Mediafax. Deşi va juca tot la Dortmund şi în sezonul viitor, sunt şanse foarte mari ca în 2015 acest transfer să se perfecteze, atunci când clauza de reziliere a contractului va deveni activă.

Marco Reus nu va putea juca la Cupa Mondială din Brazilia din cauza unei accidentări suferite într-un amical pe care Germania l-a câştigat săptămâna trecută cu Armenia, scor 6-1. Reus a fost diagnosticat cu ruptură de ligament şi are nevoie de cel puţin şase săptămâni de pauză pentru a putea reintra pe teren.

CITIŢI ŞI:

Topul celor mai scumpe naţionale de la Cupa Mondială

VIDEO Genial! Ibrahimovic - vânzător, Neymar - frizer, Rooney - pescar. Asta e cea mai tare reclamă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite