Reacţii după Steaua - Dinamo 3-0. Stoican: "Steaua are valoare şi şansă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucurie a jucătorilor Stelei, împreună cu suporterii FOTO Mediafax
Bucurie a jucătorilor Stelei, împreună cu suporterii FOTO Mediafax

Steaua a câştigat cu 3-0 derbyul cu Dinamo, cu golurile marcate de Szukala, Papp şi Keşeru. Vezi aici cele mai importante declaraţii.

Flavius Stoican, antrenor Dinamo (în direct la Look TV): "Jucătorii Stelei au calitate şi mai multă experienţă. Prima repriză a fost echilibrată, am avut şi noi şansele noastre şi am jucat de la egal la egal. Am primit un gol înainte de pauză dintr-o fază fixă, apoi am primit un gol pe o neşansă a noastră, cu un carambol care a trimis mingea la Papp. Steau are valoare, dar şi şansă. Din iarnă vrem să mai aducem jucători pe anumite posturi". 

Claudiu Keşeru, atacant Steaua: "În repriza a doua s-a văzut diferenţa mare dintre noi şi Dinamo. Sânmărtean s-a supărat că a fost schimbat, dar e normal, pentru că are o poftă de fotbal incredibilă. Pentru mine, a fost o doză de inconştienţă să-mi dau casca jos în timpul meciului, dar m-am simţit mult mai bine fără ea". 

Lukasz Szukala, fundaş Steaua: "N-aveam voie să facem paşi greşiţi. I-am spus lui Rusescu înainte de meci că dacă dau gol i-l voi dedica. Din păcate, Arlauskis a fost lovit, dar atmosfera a fost frumoasă în afară de aceste incidente". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite