Răzvan Burleanu: Ne calificăm din grupă la Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, după victoria din meciul cu Georgia, scor 5-1, că echipa naţională a României va trece de faza grupelor la Campionatul European din Franţa.

"Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, este doar un meci de pregătire. Obiectivele stafului tehnic sunt altele faţă de cele din meciurile de calificare. Georgienii au fost nişte adversari buni pentru noi. A contat să vedem o altă abordare a naţionalei, mai ofensivă. Unii dintre cei lăsaţi acasă sunt jucători tineri, cum este Ivan, care au tot viitorul în faţă. Încă de pe acum trebuie să pregătim campania de calificare la Cupa Mondială din 2018. Ne calificăm din grupă la Euro şi acesta este obiectivul primar", a spus Burleanu la TVR.

Oficialul FRF consideră că Adrian Mutu merită un meci de retragere la echipa naţională: "Adrian Mutu merită un adevărat meci de retragere, acum nu aveam timpul necesar să pregătim aşa ceva".

Echipa naţională a României a învins, vineri, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (2-0), reprezentativa Georgiei, în ultimul meci amical înaintea participării la turneul final al Campionatului European.

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Popa '2, Amisulaşvili '3 autogol, Stanciu '49, Torje '80 şi Keşeru '87, în timp ce georgienii au punctat în minutul 68 prin autogolul lui Moţi.

România se află în grupa A la turneul final al Campionatului European, alături de echipele Franţei, Elveţiei şi Albaniei. Tricolorii vor întâlni
Franţa în meciul de deschidere la Euro, în 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite