Războiul lui Becali cu Armata intră într-o nouă fază: latifundiarul a fost la Tribunal şi a făcut dezvăluiri în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor a povestit că, după ce i s-a luat marca Steaua, acum Clubul Sportiv al Armatei (CSA) a venit cu o altă pretenţie.

Concret, CSA a solicitat ca Gigi Becali să nu aibă dreptul de a folosi nici numele „Steaua“, după ce a fost nevoit să modifice sigla clubului.

„Pierdem timpul tuturor. Facem procese degeaba. Acum, cei din Armată vor ca echipa să nu se mai numească Steaua, dar asta nu se poate întâmpla. Să zicem prin absurd că nu mai există Steaua, ce se întâmplă? Nu va mai exista nicio echipă românească în cupele europene, pentru că dispare coeficientul. Ei nu vor echipă românească în Liga Campionilor, ei vor duşmănii şi răutăţi“, a spus Becali.

Acesta a lăsat de înţeles că a devenit persona non-grata în viziunea celor de la Armată.

„Avocatul lor a zis în motivarea pentru care m-a dat în judecată că Becali, infractorul şi puşcăriaşul, a adus prejudiciu şi nu vor să-şi mai asocieze numele cu mine. Păi, eu am adus 200 de milioane de euro în ţara românească, bani din Europa. Să arate cum am distrus eu echipa. Ei îmi arată o poză cu toţi preşedinţii echipei şi spun că ei au făcut rezultate, dar ei au jumulit echipa. Eu am venit, am plătit datoriile şi am dus-o în cupele europene. Ei zic că am adus prejudiciu, dar o să arat nişte acte, şi se va vedea, că eu am adus câştiguri. Echipele care au câştigat campionatul începând cu 2003 sunt ori în liga a doua, ori în insolvenţă, ori s-au desfiinţat. Doar Steaua are rezultate“, a adăugat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite