Rapid, marş triumfal spre Liga I: giuleştenii au renăscut sub comanda lui Viorel Moldovan. Pancu a fost înlocuit cu un fotbalist adus de la Arsenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile după ce au eliminat Ceahlăul în 16-imile Cupei României, învingând una dintre echipele bune ale primului eşalon cu un categoric 3-1, Pancu şi compania au luat trei puncte în „B“ pentru a arăta că promovarea e un obiectiv realizabil.

Al doilea meci oficial al lui Viorel Moldovan pe banca Rapidului a însemnat a doua victorie consecutivă pentru fostul atacant. În deplasarea de la Brăila, giuleştenii au arătat că pot întoarce şi rezultatul unui meci.

Gazdele au marcat primele, atunci când Câmpeanu a punctat în minutul 23. Rapid a egalat însă repede, iar Ioniţă II a transformat un penalty după un fault asupra lui Martin (28). Acelaşi Martin a devenit eroul Rapidului, marcând golul victoriei după pauză (69).

Această victorie cu 2-1 a menţinut Rapidul pe locul 3 în Seria I cu 11 puncte după cinci jocuri. Lider e FC Clinceni cu 13 puncte, iar CSMS Iaşi ocupă locul secund cu 12 puncte. La finalul sezonului regulat, primele şase clasate vor disputa un play-off după care două echipe vor ajunge în Liga I.

Rapid în meciul cu CF Brăila: Drăghia - I. Voicu, Tânc, Lung, N. Vasile - Iacob - Martin, Ioniţă, Pancu (Obed 84), Doman (Stoica 80) – Ciolacu (Lukanovici 56). Antrenor: Viorel Moldovan

Pe scurt despre meci

*Oficialii gazdelor anunţaseră, înainte de meci, că în cazul unei înfrângeri CF Brăila se va retrage din liga secundă. Astfel, după înfrângerea cu Rapid, putem avea un nou club, după Sportul, care părăseşte liga secundă.

*La Rapid au debutat Lukanovici şi Obed, ultimul fiind un mijlocaş englez de 22 de ani, care a fost format la Academia celor de la Arsenal.

*200 de fani ai Rapidului au făcut deplasarea la Brăila pentru a-şi încuraja favoriţii.

CITEŞTE ŞI:

*Cea mai tare lovitură din fotbalul românesc: investitori arabi la Rapid după modelul PSG şi Manchester City. Lupu avertizează: „Tot Copos o să ia clubul“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite