Vadim Tudor anunţă ieşirea din puşcărie a lui Becali: „Gigi plăteşte pentru că nu l-a lăsat pe Băsescu să pună mâna pe Steaua!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corneliu Vadim Tudor susţine că Gigi Becali va fi graţiat de preşedintele Traian Băsescu nu mai târziu de 25 mai 2014, data când vor avea loc alegerile europarlamentare.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, un bun prieten al lui Gigi Becali, consideră că patronul Stelei va fi eliberat în câteva luni de preşedintele Traian Băsescu. Vadim suspectează că Băsescu va recurge la acest plan pentru a câştiga simpatia electoratului, pe care o va transfera fiicei sale Elena, care ar putea candida din nou la alegerile europarlamentare.

"Din ce ştiu, Băsescu vrea să-l graţieze pe Gigi înainte de alegerile din 25 mai ca să contabilizeze succesul ăsta în contul fiicei sale. E şi normal, atât de diabolic poate fi Băsescu. Oricum, Gigi merită eliberat, ce a făcut el încât să fie ţinut în lanţuri ca un tâlhar? Şerban Huidu o omorât oameni şi nu  a făcut nici o zi de puşcărie, iar Gigi plăteşte pentru că nu l-a lăsat pe Băsescu să pună mâna pe Steaua", a comentat Vadim în faţa presei, la sediul Curţii de Apel Bucureşti, unde a fost prezent ca parte a procesului intentat actualei conducei a PRM.

Preşedintele Traian Băsescu declara pe 11 februarie într-o emisiune la postul B1 TV că nu se pune problema graţierii lui Gigi Becali în contextul în care Ministerul Justiţiei nu a dat aviz favorabil pentru eliberarea patronului Stelei. "Ponta e mincinos când spune că el l-ar graţia în locul meu pe Gigi Becali. Pe data de 13 ianuarie, ministrul Justiţiei (n.r. Robert Cazanciuc) mi-a trimis un aviz negativ în care se arată ca nu se impune graţierea lui Becali. Iar Ponta iese după acest aviz şi spune că l-ar graţia. Vărul lui Ponta, ministrul Justiţiei, mi-a trimis că nu e de acord cu graţierea lui Becali. Mă îndoiesc că Ponta n-a ştiut de avizul negativ", comenta Băsescu la acea dată.

Elena Băsescu ar putea candida din nou, pe listele Partidului Mişcarea Populară, la alegerile europarlamentare programate pe 25 mai 2014. În 2009, EBA a fost aleasă europarlamentar pe listele PDL.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite