Portarul Dossey a plecat in Ghana

Portarul formatiei FC Brasov Ibrahim Dossey a plecat in Ghana pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familie. "Sper ca, pana la intoarcerea mea in Romania, lumea sa uite ceea ce s-a intamplat.

Portarul formatiei FC Brasov Ibrahim Dossey a plecat in Ghana pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familie. "Sper ca, pana la intoarcerea mea in Romania, lumea sa uite ceea ce s-a intamplat. Vreau sa demonstrez in retur, pe teren, ca am valoare si sa las declaratiile deoparte", a spus Dossey. Portarului brasovean i-au fost luate, marti, declaratii de catre doi politisti de la serviciul judiciar al Politiei Municipiului Brasov in legatura cu afirmatiile sale potrivit carora jucatorilor brasoveni li s-a cerut sa piarda partida cu FCM Bacau. In urma scandalului declansat, conducerea FC Brasov si patronul Ioan Niculaie au intrat in "silenzio stampa". De asemenea, nici jucatorii nu mai au voie sa discute cu presa. Dossey a declarat pentru postul Pro TV ca jucatorilor brasoveni li s-a cerut sa cedeze meciul disputat cu FCM Bacau, pe teren propriu, din editia trecuta a campionatului Diviziei A, dar si-a retractat, marti, intr-o conferinta de presa, declaratiile si a spus ca vorbele sale au fost interpretate gresit, mentionand ca nu cunoaste foarte bine limba engleza, limba in care a facut afirmatiile respective.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: