Petrolul a dat loviturile zilei pe piaţa transferurilor: „lupii galbeni“ au luat doi fotbalişti de cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Varga semnat cu formaţia prahoveană. FOTO: fcpetrolul.ro
Dacian Varga semnat cu formaţia prahoveană. FOTO: fcpetrolul.ro

Formaţia prahoveană e în insolvenţă, a pornit în noul sezon cu o penalizare de şase puncte, iar patronul ei, Dan Capră, se află după gratii. Cu toate acestea, echipa tocmai a făcut două achiziţii excelente.

Petrolul e o echipă refăcută din temelii în acest sezon, însă primul rezultat în compania Stelei pe „Arena Naţională“ a fost unul încurajator.

Iar cine a crezut că prahovenii se vor lupta pentru evitarea retrogradării s-ar putea să aibă parte de o surpriză! Formaţia pregătită de Selymeş a finalizat, astăzi, două transferuri spectaculoase, ambele de la ASA Târgu-Mureş, o grupare ameninţată cu desfiinţarea.

Petrolul i-a luat pe mijlocaşii Dacian Varga şi Claudiu Voiculeţ, iar site-ul oficial al clubului i-a urat deja bun-venit lui Varga.

„FC Petrolul Ploieşti îşi continuă campania de întărire a lotului de jucători, clubul nostru ajungând, astăzi, la un acord cu Dacian Varga. Experimentatul mijlocaş a semnat, în această după-amiază, angajamentul cu petroliştii, unul valabil timp de un an de zile.

Născut pe 15 octombrie 1984, la Petroşani, Dacian Varga a evoluat, în cariera sa, la Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni, Rapid Bucureşti, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi, ultima dată, la ASA Tg. Mureş, având în palmares un titlu de campion naţional, câştigat, în 2009, cu Unirea Urziceni, formaţie cu care a jucat şi în grupele Champions League. De asemenea, noul echipier al <<lupilor>> are şi patru meciuri disputate în prima reprezentativă.

Bun venit, Dacian Varga!“, scrie în comunicatul postat pe fcpetrolul.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite