Patricia Ţig ocupă, în mod oficial, cel mai bun loc din carieră. Pe ce locuri sunt româncele în clasamentul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patricia Ţig
Patricia Ţig

Patricia Ţig a intrat în premieră între primele 90 de jucătoare ale lumii. România are în continuare 5 fete în Top 100 mondial.

Simona Halep este cea mai bine clasată româncă în ierarhia mondială. Ea se menţine pe locul 5 în lume după sfertul de finală jucat la Miami. E urmată de Irina Begu, la care au început să se simtă înfrângerile. Ea a coborât 5 locuri, până pe 33. Monica Niculescu a coborât două poziţii, până pe 47, în vreme ce Sorana Cîrstea a urcat trei locuri, ajungând pe 62. Ultima româncă în Top 100 este şi una dintre cele mai în formă: Patricia Ţig. Ea a urcat 10 locuri şi e acum pe 85.

La porţile Top 100 WTA bate şi Ana Bogdan. Ea a urcat cinci locuri, pe 119, iar calificarea de aseară pe tabloul principal de la Charleston o va duce şi mai sus săptămâna viitoare.

A şaptea româncă din topul mondial, Andreea Mitu, e departe de Top 100. De fapt, încearcă să revină între primele 200 de jucătoare. Acum ocupă locul 236, cu 9 poziţii mai jos ca săptămâna trecută. În top 300 le mai avem pe Irina Bara, care a coborât 5 locuri şi e pe 245, pe Cristina Dinu, care a urcat 5 poziţii şi e acum pe 261, pe Alexandra Cadanţu, care a urcat 4 locuri şi e pe 279 şi pe Gabriela Ruse, care a coborât trei locuri şi e pe 299.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite