VIDEO Pantilimon, bun, dar învins de City şi de două goluri fabuloase. Gardoş, înlocuit în victoria cu Arsenal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sunderland, cu Pantilimon integralist, a marcat două goluri în patru minute şi a fost la un pas de a smulge un egal incredibil în faţa campioanei Manchester City, care s-a impus însă cu 3-2. La Southampton, Gardoş a început ca titular, dar n-a încheiat pe teren în victoria din faţa lui Arsenal, scor 2-0

Manchester City - Sunderland 3-2

Campioana Manchester City a fost la un pas să repete contraperformanţa din etapa trecută, când a avut 2-0 cu Burnley, şi a încheiat 2-2. 

Pe „City of Manchester", Sunderland a încercat să aplice tactica defensivă care i-a adus trei rezultate albe, 0-0, în ultimele patru deplasări. „Pisicile Negre" s-au aşezat ca la handbal, în faţa careului lui Pantilimon, şi au reuşit să o oprească pe City, în prima repriză, când gazdele nu şi-au trecut în cont decât două-trei şuturi, blocate de goalkeeper-ul român. 

Panti a făcut un meci mare în faţa fostei echipe, dar a fost învins în repriza secundă de reuşitele fabuloase ale lui Yaya Toure (57), o „torpilă“ din afara careului şi execuţia de senzaţie a lui Jovetici (66). Sunderland a revenit rapid, cu două goluri reuşite de doi foşti jucători ai lui City, Rodwell (68), după un corner, şi Adam Johnson (71), de la punctul cu var, dar City a revenit datorită lui Lampard (73). Fostul star al lui Chelsea a marcat golul decisiv la trei minute de la intrarea pe gazon, cu o lovitură de cap imparabilă, din 8 metri. 

Pantilimon n-a prea avut nicio vină la golurile lui City şi a fost cel mai bun jucător al lui Sunderland, cu încă două-trei intervenţii incredibile, pe finalul meciului. 

Southampton - Arsenal 2-0

Un alt român a jucat astăzi în Anglia, în prima zi a noului an. Florin Gardoş a început ca titular în partida pe care Southampton a disputat-o pe teren propriu cu Arsenal. Românul a fost destul de exact în prima repriză, când a avut doar o ezitare şi un fault mai dur, când a fost iertat de un avertisment. 

„Sfinţii“ au reuşit să deschidă scorul cu golul superb al lui Mane (34), iar în partea a doua l-au majorat după reuşita lui Tadici (56). Gardoş a fost schimbat în minutul 71, la patru minute după ce încasase un galben. 

Vlad Chiricheş a rămas rezervă nefolosită la Tottenham, în victoria, 5-3, din derby-ul londonez cu Chelsea. 

Citeşte şi 

Costel Pantilimon, inclus în echipa etapei din Anglia, după o prestaţie perfectă. Procentajul la care e cel mai bun

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite