„Ora de mişcare“ are un nou antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Laufer, coprezentatoare la Kanal D FOTO Prohibition
Alina Laufer, coprezentatoare la Kanal D FOTO Prohibition

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir, creatoarea conceptului „Ora de Mişcare“, a cooptat-o în echipa sa pe Alina Laufer, de la Kanal D.

Astfel, coprezentatoarea emisiunii „Draga mea prietenă“ va fi noua antrenoare în cadrul programului dedicat sportului pentru femei. „Sunt bucuroasă că Alina a acceptat provocarea noastră şi sunt convinsă că prezenţa ei la «Ora de Mişcare» va aduce energie, dinamism si multă atitudine pozitivă. Sunt convinsă că ea va coordona foarte bine conceptul nostru, dedicat sportului“, a declarat Ruxandra Dragomir pentru iClara.ro.

„Sunt o adeptă declarată a exerciţiilor fizice pentru un corp frumos şi sănătos. De aceea am acceptat imediat propunerea Ruxandrei Dragomir de a face parte din echipa «Ora de Mişcare»“, a completat Alina Laufer.
Prima ediţia „Ora de Mişcare“ cu Alina Laufer va avea loc în sâmbătă, de la ora 13.30, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. 
„Ora de Mişcare“ este un proiect ce se bucură de sprijinul partenerilor şi sponsorilor: Aqua Carpatica, Kashmir Hair System, Aerosquash Băneasa, Marocco Spa şi iClara.ro.  

Ruxandra Dragomir a descoperit două speranţe ale tenisului românesc

Ruxandra Dragomir, implicată într-o campanie împotriva unuia dintre cele mai întâlnite tipuri de cancer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite