Oltchimul se destramă în totalitate: încă o jucătoare de valoare a spus adio echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Manea va juca în următorii doi ani la Krim Ljubliana
Oana Manea va juca în următorii doi ani la Krim Ljubliana

După eliminarea din Liga Campionilor, mai multe jucătoare de la Oltchim şi-au încheiat socotelile cu echipa vâlceană, printre care Jovanovici, Barbosa şi Pineau. Recent, o altă handbalistă a anunţat că pleacă de la Vâlcea.

Temerile unor specialişti potrivit cărora Oltchimul se va destrăma în cazul în care nu va câştiga Liga Campionilor în acest sezon prin contur din ce în ce mai mult. După eliminarea echipei vâlcene din cea mai tare competiţie inter-cluburi, trei jucătoare au anunţat că părăsesc Vâlcea: Jovanovici va pleca în Rusia, iar Pineau şi Barbosa îşi caută alte angajamente.

În afară de cele trei, pivotul Oana Manea va pleca şi ea de la Oltchim, urmând ca în următorii doi ani să evolueze pentru Krim Ljubliana, o altă formaţie care a jucat în semifinalele Ligii Campionilor, fiind eliminată de Larvik, informează handbalvolei.ro. Astfel, după 13 ani petrecuţi la Vâlcea, Manea a decis să înceapă o viaţă nouă în Slovenia la un club cu pretenţii, care an de an a ajuns în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

Katarina Bulatovici a anunţat, deopotrivă, că agentul ei negociază cu Gyor, dar deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord de transfer. Cert este că săptămâna viitoare este decisivă pentru Oltchim în contextul în care oficialii handbalului românesc încearcă să găsească finanţare pentru echipă pentru viitorul sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite